Ehdot

Terms and Conditions

Kaoli sijaitsee osoitteessa:

Rauhankatu 26 A 20
20100 Turku
Finland
 

Seuraava terminologia koskee näitä ehtoja: ”Asiakas”, ”Sinä” ja ”Sinun” tarkoittaa sinua, henkilöä, joka käyttää tätä verkkosivustoa ja hyväksyy yrityksen ehdot. ”Kaoli”, ”itsemme”, ”me”, ”meidän” ja ”me” viittaa Ab Kaoli Oy: hen (yritystunnus: 3010411-8). Edellä olevan terminologian tai muiden sanojen käyttö yksikkö-, monikkomuotoisina, isoina kirjaimina ja / tai hän / ne, katsotaan keskenään vaihdettaviksi ja siten viittauksiksi niihin. Pidätämme oikeuden muuttaa allaolevat ehdot.

 

Lisenssit

Ellei toisin mainita, Kaoli ja / tai sen lisenssinantajat omistavat kaiken Kaolissa olevan aineiston immateriaalioikeudet. Kaikki immateriaalioikeudet pidätetään. Voit katsella ja / tai tulostaa sivuja osoitteesta http://www.kaoli.fi omaan käyttöösi, jollei näissä käyttöehdoissa aseteta rajoituksia.

Et saa:

Julkaista materiaalia uudelleen osoitteesta http://www.kaoli.fi
Myydä, vuokrata tai sub-lisensoida materiaalia osoitteesta http://www.kaoli.fi
Kopioida materiaalia osoitteesta http://www.kaoli.fi
Levittä sisältöä uudelleen Kaolista (ellei sisältöä ole erityisesti tehty uudelleenjakelua varten).

 

Tilausehdot

Asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Asiakkaan on annettava toimitusosoite ja vaadittavat lisätiedot, kuten sähköposti ja puhelinnumero. Ostoskorin tuotteita ei varata asiakkaalle ennen kuin tilaus on suoritettu verkkokaupan kassalla ja tilauksen vahvistus on lähetetty asiakkaalle sähköpostitse.

 

Hinnat ja valuutta

Kaikki verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja alennuksia.

 

Maksutavat

Kaolin tuotteita voi ostaa millä tahansa sivulla Maksutavat luetelluilla tavoilla.

 

Toimitus

Kaoli pyrkii lähettämään kaikki tuotteet 7-14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kun tilaus on lähetetty, asiakas saa vahvistuksen.
Kaolilla on oikeus hylätä asiakkaan tilaukset tietyissä tapauksissa. Kaoli ei takaa kaikkien tuotteiden välitöntä saatavuutta verkkokaupassa.
Kaoli ei ole vastuussa haitoista, jotka aiheutuvat arvioidun toimitusajan ylityksestä.
Toimituskulut saattavat määräytyä tilauksen koon ja toimitusosoitteen mukaan. Löydät toimituskulut verkkokaupan kassalla ennen lopullisen tilauksen hyväksymistä. Lisätietoja on saatavilla Toimitus-sivulla.

 

Palautus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautetut tuotteet on oltava käyttämättömiä ja samassa tilassa kuin ne lähetettiin. Tuotteet on pakattava uudelleen samalla tavalla kuin ne on pakattu saapuessaan.
Asiakkaan on käsiteltävä palautettuja tavaroita huolellisesti, jotta ne pysyvät jälleenmyyntikunnossa. Jos tuotetta on vaurioitunut tai käsitelty huolettomasti, tuotetta ei voi enää palauttaa.
Jos palautus koskee tuotteita, jotka ovat rikkoutuneita tai viallisia toimituksen yhteydessä, Kaoli korvaa mainitut tuotteet ilmaiseksi.

Värin, tekstuurin ja koon vaihtelevuus

Koska Kaolin tuotteet ovat käsityönä tehtyjä, väreissä ja tekstuureissa voi olla pieniä eroja ja yksittäisissä laatoissa pieniä kokoeroja. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas hyväksyy edellä mainittujen poikkeavuuksien esiintymisen.

 

Vialliset tuotteet

Kaolin tuotteet käyvät läpi huolellisen laadunvalvonnan ennen niiden toimittamista asiakkaalle.
Jos asiakas saa viallisen tuotteen tai puutteellisen tilauksen, hänen on vaadittava korvausta Kaolin asiakaspalvelun kautta 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
Asiakkaan on ilmoitettava valituksen syy. Jos viallinen tuote toimitetaan takaisin Kaolille, valitus käsitellään ja tuote vaihdetaan uuteen mahdollisimman pian tai palautetaan 14 päivän kuluessa.
Jos asiakas saa puutteellisen tilauksen, Kaoli lähettää puuttuvat tuotteet mahdollisimman pian ilmaiseksi.
Kaoli selvittää tuotteissa mahdolliset viat Suomen lainsäädännön mukaisesti ja noudattaa kuluttajaviranomaisen suosituksia. Riitatapauksissa voit ottaa yhteyttä valituslautakuntaan osoitteessa www.kuluttajariita.fi tai puhelimitse: +35829 566 5200.