Filosofia

Filosofia

Ihmisinä meillä on luontainen kiintymys estetiikkaan. Halu sisustaa elinympäristöämme on alkukantainen piirre, joka on näkynyt läpi historian – ei vähiten kodeissamme.

Ympäröimme itseämme väreillä, rakenteilla ja esineillä, jotka heijastavat persoonalli-suuttamme. Lisäksi, meillä on taipumus sijoittaa tunnearvoa rakkaimpiin esineisiimme. Esimerkiksi isoäitimme vihkisormus tai lempikahvikuppimme voivat olla meille korvaamattoman arvokkaita.

Haluamme asiakkaidemme kiintyvän laattoihiinsa. Tämän saavuttamiseksi uskomme ratkaisun löytyvän aidosta käsityöstä. Luomalla kiehtovia esineitä taidolla ja intohimolla, annamme niille luonnetta. Tuotteet välittävät osan omaa historiaamme käsityöläisinä. Nämä ovat käsityölle ainutlaatuista ominaisuuksia, ja uskomme niiden voivan kiteytyä todelliseksi tunnearvoksi käyttäjälle.

Pyrimme tekemään tuotteita, jotka ovat luotuja kestämään. Ei vain fyysisesti kestäviä esineitä, vaan esineitä, joissa on sisäänrakennettu charmi. Onnistuessamme tässä, toivomme laattojemme voivan siirtyä arvoesineinä sukupolvelta toiselle.